Denk mee over tijdelijke huisvesting in Herkenbosch en Montfort

Denk mee over tijdelijke huisvesting in Herkenbosch en Montfort

In september en oktober waren er in Montfort en Herkenbosch informatiebijeenkomsten over de tijdelijke woningen voor statushouders, Oekraïense vluchtelingen en starters en spoedzoekers uit Roerdalen. We vertellen u graag hoe het er nu voor Montfort en Herkenbosch voor staat.

Onderzoek naar andere locaties
Tijdens de bijeenkomst in Herkenbosch heeft de wethouder laten weten dat het college bereid is om ook naar andere locaties te kijken. Inwoners kunnen zelf locaties voorstellen. Maar we zijn ook zelf op zoek. Daarvoor laten we twee voorwaarden los. Het gaat om de ligging op gemeentegrond en de rode contourlijn (de bouwgrens van de provincie). De voorstellen bespreken we binnenkort samen met een klankbordgroep.

Doet u mee aan de klankbordgroep
We zoeken nog mensen die willen meedoen aan de klankbordgroep voor Montfort en Herkenbosch. Bent u geïnteresseerd? Laat het ons vóór 28 november weten via samendoen@roerdalen.nl. Daarna nodigen we alle inwoners van Montfort en Herkenbosch uit om verder te praten over de meest geschikte locatie. Dat doen we in het begin van 2023.

Tekst: Gemeente Roerdalen. 

Gepubliceerd: 24 NOV 2022 - 08:22
Laatste update: 24 NOV 2022 - 10:38