Denk mee over locatie tijdelijke huisvesting in Montfort

Denk mee over locatie tijdelijke huisvesting in Montfort

Gemeente Roerdalen werkt aan plannen voor de tijdelijke huisvesting van statushouders, Oekraïense vluchtelingen en starters en urgente woningzoekers uit onze eigen gemeente. In elk dorp plaatsen we in de eerste fase 6 woningen in een klein woonerf. De woningen blijven maximaal 15 jaar staan.

Drie mogelijke locaties
In Montfort was de Kerktiend aangewezen als mogelijke locatie. In overleg met inwoners zijn we ook op zoek gegaan naar andere geschikte locaties. Daardoor zijn er nu drie locaties die we bekijken:
- Kerktiend
- Mariaveld
- Waarderweg

Meedenken?
We zoeken nog enkele inwoners die willen meedenken over deze locaties in de klankbordgroep voor Montfort. Wilt u meedenken? Meld u dan uiterlijk 5 februari aan via samendoen@roerdalen.nl. De bijeenkomst van de klankbordgroep is op 6 februari om 19.30 uur. Het doel van deze bijeenkomst is om te komen tot één voorkeurslocatie.

Na het carnaval vindt een inloopbijeenkomst voor alle inwoners van Montfort plaats. Dan laten we de voorkeurslocatie zien die we willen voorstellen aan het college. Binnenkort informeren we u over de datum en locatie van de inloopbijeenkomst.

Gepubliceerd: 02 FEB 2023 - 08:14
Laatste update: 03 FEB 2023 - 11:45