De Geluksexpres rijdt weer door Roerdalen. Gaat u mee?

De Geluksexpres rijdt weer door Roerdalen. Gaat u mee?

Misschien hebben je hem al gezien. De Geluksexpres rijdt weer. Na een vervelende Covid-19-periode hebben we de Geluksexpres weer van stal gehaald. De beide treinen zijn gepoetst en hebben een onderhoudsbeurt gehad.

We rijden twee keer per week binnen onze zes kernen een vaste route. Heen en natuurlijk ook terug. Deze ritten duren circa 1,5 uur. De kosten zijn 6,50 euro per persoon (kinderen t/m 4 jaar gratis).

Op dinsdag rijdt de Geluksexpres vanaf De Boshut aan de Meinweg in Herkenbosch. www.deboshut.nl , tel.: 0475 - 53 04 39) naar Vlodrop of naar Melick.

Op woensdag vanaf Grand café Pimpernel, Landal GreenParks Aerwinkel. www.grandcafepimpernel.nl , tel.: 0475 - 40 43 29) naar Montfort of naar St. Odiliënberg.

Leer Roerdalen kennen
Tijdens deze ritten rijden we fluisterstil door natuurgebieden, maar ook door de dorpen. U kunt genieten van ons mooie buitengebied en ook eens zien wat er in de andere dorpen te beleven valt.
Speciale arrangementen
Een aantal van onze leden biedt leuke arrangementen aan. Heeft u iets te vieren, bent u op zoek naar een leuke activiteit voor een personeelsuitje of wilt u met uw vereniging of zorginstelling een gezellige dag of middag doorbrengen?
De Geluksexpres heeft u veel te bieden. U kunt daarbij een keuze maken uit het beleven van cultuur, natuur, kastelen of architectuur. Nieuwsgierig geworden? U vindt alles op onze website
www.geluksexpres.nl/arrangementen.


WORD ZELF CHAUFFEUR OF GIDS
Rijden met de Geluksexpres geeft voldoening. Niet alleen aan onze gasten maar ook aan de chauffeurs en begeleiders. Wat is er nog leuker dan voor een groep gasten een gezellige rit te zorgen?
Als chauffeur krijg je een volledige opleiding. Kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs BE (minimaal 5 jaar rijervaring) en een gezondheidsverklaring. Daarnaast krijgen chauffeurs van ons een volledig verzorgde opleiding tot het besturen van de wegtrein Geluksexpres. Verkeersschool Wolters leidt je zowel theoretisch alsook in de praktijk op. Een opfriscursus theorie en praktijklessen rijden met de trein zijn onderdelen van de opleiding.

Wil je liever niet het stuur in handen nemen maar vind je het wel fijn om mensen iets te vertellen over wat er tijdens de rit zoals te zien is of vind je het leuk om mensen te entertainen? Ook dan ben je van harte welkom.

Lijkt je een van beide wat. Neem dan contact met ons op en kom eens een oriënterend praatje maken. https://geluksexpres.nl/contact 

Gepubliceerd: 12 MEI 2022 - 09:19