Crazy Cool Kinjer Konzaer bij Musica Rura

Crazy Cool Kinjer Konzaer bij Musica Rura

Op zondag 4 juni begint vanaf 11.00 uur in De Beuk in Posterholt de tweede editie van 't Crazy Cool Kinjer Konzaer. Een ochtend die in het teken staat van muziek maken en luisteren. Kortom: samen plezier beleven. Alle kinderen in opleiding bij Musica Rura zijn al druk aan het oefenen om een mooie solo, een duet of een samenspel te presenteren. Ook de kinderen die meedoen met de Opmaat-groep en de blazersklas – projecten op de basisschool in Posterholt en Sint Odiliënberg – zijn een spetterend optreden aan het oefenen. Ook de slagwerkers van Musica Rura laten zich van hun beste kant zien!

De opzet van deze muziekmorgen is dat iedereen die een instrument bespeelt mag meedoen. Of je nu een halfjaar muziekles hebt, of dat je muziek D-diploma al hebt weten te behalen, iedereen kan meedoen. Je kunt je dus ook opgeven voor dit Konzaer als je geen lid bent van Musica Rura!

Graag laten we zien wat de jeugd allemaal kan en hoe leuk het is om (samen) muziek te maken. Ook dit jaar zal de presentatie verzorgd worden door de jeugd. We maken er net als het vorig jaar een interactief programma van. Nieuwsgierig geworden, dan nodigen we je graag uit om te komen luisteren!

Tot 4 juni in de Beuk. Wij zorgen voor vlaai, koffie, chips en limonade. De jeugd zorgt voor spetterende optredens en presentaties. Het publiek mag genieten!

Heb je nog vragen – of ben je geen lid van Musica Rura en wil je toch meedoen –stuur dan een berichtje naar Eef Voesten: e.voesten@gmail.com. 

Gepubliceerd: 01 JUN 2023 - 08:55