Collecte Stichting Jeugdraad Sint Odiliënberg

Collecte Stichting Jeugdraad Sint Odiliënberg

In de week van 10 tot en met 16 juli wordt de jaarlijkse collecte voor Stichting Jeugdraad Sint Odiliënberg gehouden. Met de opbrengst van deze collecte kunnen we ook komend jaar weer activiteiten voor de kinderen in ons dorp organiseren.

Het is ons ondanks alle coronamaatregelen afgelopen jaar toch gelukt om diverse activiteiten te organiseren. Zo hebben we de rommelroute georganiseerd, de Halloween reflectortocht, de lampionnen tocht en hebben alle kinderen op de basisschool met Sinterklaas een traktatie ontvangen. Verder hebben we met Koningsdag een versierde fietstocht georganiseerd en in de kerstvakantie de rendieren zoektocht.

Komend jaar willen we weer activiteiten organiseren waarbij we elkaar weer kunnen ontmoeten, hopelijk gaat dit weer lukken nu de coronacijfers toch weer oplopen. 

Natuurlijk hopen wij hierbij zoveel mogelijk kinderen blij te kunnen maken. 

De opbrengst van de collecte helpt ons leukere activiteiten te kunnen organiseren. 
Mocht u onze collectant gemist hebben of u maakt in deze tijd liever geld over, dan kunt u uw bijdrage ook overmaken op ons bankrekeningnummer NL51 RBRB 0658 6408 52 t.n.v. Stichting Jeugdraad St. Odiliënberg.

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, kijk dan op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/jeugdraadsintodilienberg/

Alvast hartelijk dank voor uw gift.

Stichting Jeugdraad Sint Odiliënberg

Gepubliceerd: 24 JUN 2022 - 21:13