Clinic en reünie bij 50-jarige LTV Melick

Clinic en reünie bij 50-jarige LTV Melick

Op 2 juli viert LTV Melick dat de vereniging 50 jaar geleden opgericht werd. Er worden het hele weekend activiteiten georganiseerd, maar op 2 juli willen we ook iedereen uitnodigen die onze vereniging nog niet kent, en wellicht kennis wil maken met tennis.

Daarvoor wordt op 2 juli voor zowel leden als niet-leden van 14.00 tot 16.00 uur een tennisclinic georganiseerd. Wil je aan deze clinic deelnemen? Meld je dan per mail aan bij: secretariaat@ltvmelick.nl 

Alles wat je nodig hebt zijn sportschoenen, voor een racket wordt gezorgd. Natuurlijk is ook iedereen die middag welkom om een kijkje te komen nemen op ons prachtige park. De koffie en thee staat voor iedereen klaar! Mocht je na de clinic zin hebben om de rest van het seizoen te blijven tennissen, dan is er vanwege het 50-jarige jubileum een speciale aanbieding: je ontvangt dan 50% korting op de contributie van 1 juli t/m het einde van het seizoen.

Zaterdagavond 2 juli is er vanaf 19.00 uur een receptie en worden de jubilarissen gehuldigd. Aansluitend is er een feestavond.

Zondag 3 juli is er vanaf 10.30 uur een verenigingsbrunch voor leden, oud-leden en aanhang.

Wil je als oud-lid aan deze activiteiten deelnemen? Aanmelden kan per mail naar: secretariaat@ltvmelick.nl of telefonisch bij Frans Buckers, telefoonnummer: 06 - 21 80 25 73.

We hopen tijdens het jubileumweekend veel van onze oud-leden begroeten te kunnen!

Gepubliceerd: 02 JUN 2022 - 10:05