Cartouche, swingend de lente in met rock-‘n-roll en country

Cartouche, swingend de lente in met rock-‘n-roll en country

Op uitnodiging van Altied Sjerp komt de band Cartouche uit België donderdag 29 februari naar Posterholt. Zij spelen countrymuziek maar ook swingende rock-‘n-roll muziek.

Countrymuziek is de verzamelnaam voor verschillende muziekstijlen van Amerikaanse muziek, die ontstaan is op het platteland in het zuidelijke deel van de Verenigde Staten en zijn wortels in de Amerikaanse volksmuziek heeft. De sound is te herkennen aan een zangstem die wordt begeleid door een aantal instrumenten. Wie kent Dolly Parton niet? Zij is de onbetwiste country-koningin. Country is met name muziek om op te dansen. We kennen allemaal de line dance. Cartouche gaat ons verrassen.


De zaal is open om 19.00 uur en om 20.00 uur start het programma. De zaal is zoals altijd weer ingericht in de stijl van de jaren 60 en ziet er intiem en gezellig uit en sluit helemaal aan bij het programma met als doelstelling om naar muziek te luisteren en ervan te genieten. Voor meer info, zie de website van Altied Sjerp: www.altiedsjerp.nl.  Koop tijdig uw kaarten. Het kan zomaar snel uitverkocht zijn. Kaarten: 8 euro voorverkoop, 10 euro aan de kassa. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.altiedsjerp.nl  en bij Auto Bustin en eetcafé Liebes in Posterholt.

Gepubliceerd: 10 FEB 2024 - 13:59
Laatste update: 28 FEB 2024 - 08:06