Campagne voor kinderboerderij in Sint Odiliënberg

Campagne voor kinderboerderij in Sint Odiliënberg

De voorbereidingen voor de realisatie van de kinderboerderij in Sint Odiliënberg zijn in volle gang. De initiatiefnemers zijn een campagne gestart om geld in te zameln voor het plan.

De kinderboerderij zorgt al meer dan 45 jaar voor blije gezichten in Sint Odiliënberg. Even naar de beestjes kijken met de (klein)kinderen, de schooljeugd die in het weekend meehelpt met het verzorgen van de dieren en ouderen die genieten van een uitje in eigen gemeente.

De droom van initiatiefneemster Petra Bours en de vrijwilligers is een kinderboerderij bouwen met alle voorzieningen. Hierdoor worden er meer mogelijkheden gecreëerd. Dit komt volledig ten goede van de dieren, vrijwilligers én bezoekers. Toen de ruimte op het voormalig voetbalveld in Sint Odiliënberg vrijkwam, bedacht Petra zich geen moment en is zij met volle overtuiging aan de slag gegaan.

Na 4 jaar is het eindelijk zo ver. De vergunningen zijn afgegeven en de voorbereidingen zijn in volle gang. De komende 8 weken voeren zij campagne en hopen ze het streefbedrag van 10.000 euro binnen te halen zodat ze twee mooie dierverblijven kunnen realiseren.

Wil jij als ondernemer of particulier bijdragen aan dit mooie initiatief binnen jouw gemeente? Klik HIER om een donatie te doen.

Gepubliceerd: 14 JUL 2022 - 14:05
Laatste update: 20 JUL 2022 - 14:25