Bokslessen in de gemeente Roerdalen

Bokslessen in de gemeente Roerdalen

Boxing ‘N’ Gym uit Vlodrop is een gezellige club voor kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen. Bij ons kun je terecht voor fitness en bokslessen. Voor de fitness hebben verschillende apparaten om uw spieren te trainen op je eigen manier. Bokslessen geven we twee keer in de week voor jong en oud, meiden en jongens, vrouwen en mannen. Leden van onze club volgen de bokslessen op een verantwoorde manier, onder professionele begeleiding. Dit doen ze om hun conditie en zelfverzekerdheid te verbeteren.

Om het negatieve beeld van boksen weg te nemen: wij zijn een club waar respect naar elkaar en gezelligheid boven aan staan. Onze bokslessen worden door zowel kinderen, vrouwen en mannen gevolgd. Bij ons krijg je les van gecertificeerde coaches en trainen we op bokszakken en sparren met elkaar. Tijdens de bokslessen wordt niet op het gezicht gebokst en iedereen bepaalt zelf of hij/zij wil sparren. Wat je niet wilt, hoef je ook niet te doen. Niets moet, alles mag.

Wil je graag je conditie een boost geven door het volgen van bokslessen of door middel van fitness, kom gerust eens kijken. Als je in februari lid wordt, betaal je geen inschrijfgeld. We zijn gevestigd in de Blokhut, Koebroekstraat 3 in Vlodrop of kijk op www.boxingNgym.nl voor meer info.

Foto©️: Freepik.com

Gepubliceerd: 08 FEB 2023 - 13:40
Laatste update: 09 FEB 2023 - 08:38