Boerenoogstfeest met hobbymarkt in Vlodrop

Boerenoogstfeest met hobbymarkt in Vlodrop

Op zondag 18 september 2022 organiseert fanfare Wilhelmina Vlodrop weer haar Boerenoogstfeest. Het feest vindt plaats op het sfeervol ingerichte terrein bij het Muziekhome, Koebroekweg 1 (achter de kerk) in Vlodrop. 

Van 14.00 – 18.00 uur is hier live muziek te horen van het jeugdorkest Herkenbosch/Vlodrop, het jachthoornblazerskorps St. Hubertus uit Vlodrop en natuurlijk van de gezamenlijke fanfares van Vlodrop en Maria Hoop. Blaaskapel Blaaskapel Einfach Böhmisch zorgt bovendien voor gezellige stemmingsmuziek! Tussen de optredens door is er live accordeonmuziek.

Nieuw dit jaar is een hobbymarkt met allerlei producten van mensen uit Vlodrop, Roerdalen en de omliggende dorpen. Te zien zijn o.a. producten van keramiek, borduurwerken, glas in lood, sieraden, aquarellen en pompoenen. Natuurlijk zijn deze producten ook te koop. Er is verse honing verkrijgbaar en een wijnmaker vertelt je graag meer over het proces van druif aan de rank, tot wijn in de fles.

Verder zijn er activiteiten voor jong én oud. Zo is er een expositie van boeren werktuigen, kun je handboogschieten onder begeleiding van Handboogvereniging De Snelle Pijl en worden pompoenen beschilderd. Kinderen kunnen worden geschminkt en kunnen zelf flessen beschilderen.
Voor de inwendige mens is van alles verkrijgbaar wat bij een boerenoogstfeest past, zoals heerlijke vlaai en vers gebakken wafels. De entree is gratis. Een middag dus vol muziek, activiteiten én gezelligheid in Vlorp!

Gepubliceerd: 27 AUG 2022 - 12:28
Laatste update: 28 AUG 2022 - 09:24