Blueszanger Arno Adams te gast in Posterholt

Blueszanger Arno Adams te gast in Posterholt

In de serie luisterconcerten die de groep Altied Sjerp dit seizoen in Posterholt organiseert, treedt donderdag 17 november Arno Adams op. Speciale gast is radio- en televisiemaker Felix Meurders die de Belfeldse blueszanger interviewt over zijn werk.

De muziek van Arno Adams zit de laatste jaren enorm in de lift. Dat komt mede doordat Felix Meurders in zijn radioprogramma op zaterdag geregeld aandacht besteedt aan de prachtige muziek en hartverscheurende teksten van de Belfeldse singer-songwriter.

Arno Adams zingt op ontroerende wijze over het leven. Hij geeft altijd een persoonlijke tintje aan zijn songs zoals te beluisteren is op zijn laatste album Ut kump wie Ut kump. Adams wordt bij zijn optreden begeleid door Mike Roelofs (piano), Jo Didderen (bas) en Bart Oostindië (gitaar).

De filosofie van Altied Sjerp, dat het contact met de artiest(en) belangrijk is, krijgt op deze avond in dorpshuis De Beuk in Posterholt een bijzondere invulling. Kaarten zijn te koop via de website: www.altiedSjerp.nl

Foto©️: Facebook Arno Adams

Gepubliceerd: 09 NOV 2022 - 16:58
Laatste update: 09 NOV 2022 - 16:59