BigBand Boesten komt naar Posterholt

BigBand Boesten komt naar Posterholt

Op 28 mei komt BigBand Boesten naar Posterholt met fijne toegankelijke muziek uit het verleden en heden met onder andere Frank Sinatra, Glenn Miller, Count Basie, Duke Ellington en Ellen Fitzgerald, maar ook met muziek van Caro Emerald, Robbie Wiliams, Sting, Guido’s Orchestra, André Rieu en Michael Bublé. De verwachtingen zijn hoog gespannen. De swing is nog altijd actueel.

BigBand Boesten bestaat uit topmuzikanten die al jaren met elkaar muziek maken. De muziek zit bij hen in het lijf gegoten. De avond wordt weer georganiseerd door vrijwilligers van Altied Sjerp. Zij proberen door het organiseren van deze avonden, muziek korter bij de mensen te brengen maar vooral ook de jeugd te stimuleren meer muziek te gaan maken.

De opbrengsten gaan dan ook naar de jeugdopleiding van het inmiddels Koninklijk Jeugdorkest “Play the Beat” van de gemeente Roerdalen. De avonden zijn dus een cadeau voor uzelf maar ook voor onze jeugd!

Zaterdag, 28 mei kunnen we weer genieten van BigBand Boesten in het Dorpshuis van Posterholt. De zaal is open om 19.00 uur en om 20.00 uur start het programma. De zaal is ingericht in de stijl van de jaren 60 en ziet er intiem en gezellig uit. Voor meer info, zie de website van Altied Sjerp: www.altiedsjerp.nl 
Kortom: mis het niet en kom tot een “Altied Sjerp” leven!

Gepubliceerd: 03 MEI 2022 - 16:46