Berg bouwt buurtboerderij in dorpspark Schepersheuvel

Berg bouwt buurtboerderij in dorpspark Schepersheuvel

Wie langs het toekomstige dorpspark Schepersheuvel komt, ziet dat er momenteel hard gewerkt wordt aan de nieuwe locatie voor Wee-Play kinderopvang. Achter deze locatie zal de nieuwe kinderboerderij zijn plek gaan krijgen.

Regelmatig worden er vanuit het dorp vragen gesteld over de voortgang en het moment van over gaan naar de nieuwe locatie.
Op dit moment wordt er hard gewerkt om de benodigde middelen te realiseren om te kunnen starten met de bouw en aanleg van de kinderboerderij. Gesprekken met de gemeente vinden regelmatig plaats als ook met toekomstige samenwerkingspartners.

Recent heeft er een crowdfunding plaatsgevonden waarmee het streefbedrag van 10.000 euro is bereikt. We willen iedereen die een gift heeft gedaan, nogmaals van harte bedanken! Naast de crowdfunding zijn er ook donaties gedaan in materiële zin en mankracht. Ook hiervoor onze dank! Zo is er o.a. een grondwaterput geslagen, de fundering gestort en zijn er materialen geleverd voor het hoofdgebouw. Het onderhoud van de locatie als ook het plaatsen van het hekwerk, zal gebeuren door leerlingen van Yuverta Roermond. Optisch is er op dit moment misschien nog niet veel te zien maar achter de schermen wordt er hard gewerkt.

Heb je interesse om je steentje bij te dragen als vrijwilliger, bestuurslid of om fysiek mee te bouwen aan de nieuwe locatie? Meld je dan aan bij Petra Bours via kinderboerderij@wee-play.nl  of 06-10904183.

Gepubliceerd: 03 NOV 2022 - 10:48