Beppie te gast op feestweekend van Amicale

Beppie te gast op feestweekend van Amicale

Feest in Herkenbosch. Jeugdsoos Amicale zet vrijdag 16 en zaterdag 17 september in het feestpaviljoen op sportlpark De Schoolkamp (parkeerplaats bij de voetbalvelden) diverse evenementen op touw.

Het feestweekend opent vrijdag 16 september om 19.30 uur met Soos Open Air 2022. De line-up van deze avond voor de jeugd vanaf 12 jaar ziet eruit als volgt: 6Faces, Bankzitters, Cristian D, Daddy Cool, De Kameleon, Donny Snipes, K-Adj, Sigourney K, Timelezz.

Zaterdagmiddag start om 13.30 uur Special For You!, een gezellige middag speciaal voor mensen met een beperking. Er zijn optredens van Coen Janssen, Patrick Roger, Fiorenza, Sjpringlaevend en dj. Maarten. De entree is gratis.

Klapstuk van de festiviteiten is het Hirkebosjer Tentfeest 6.0! op zaterdagavond. Vanaf 20.00 uur treedt een keur van Limburgse artiesten voor het voetlicht. Grote publiekstrekker is de koningin van het Limburgse carnavalslied, Beppie Kraft. Verder treden John Tana, Big Benny, Mike Kanders, Spik & Span en DJ Lank XL op. Entree is gratis.

Kijk voor meer informatie: https://www.jeugdsoosamicale.nl/evenementen/ 

 

 

Gepubliceerd: 08 SEP 2022 - 14:17
Laatste update: 14 SEP 2022 - 07:11