Basiliek zoekt basiliekwachten

Basiliek zoekt basiliekwachten

De basiliek gaat weer open voor bezoekers. Wie wil anderhalf uur per maand meehelpen om de belangstellenden te ontvangen? 

Na de beperkingen van de coronapandemie gaan de deuren van de basiliek voor bezoekers ook weer open op woensdag- en zaterdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur. Dat zijn de spitsuren waarop toeristen, passanten en andere bezoekers de kerkberg beklimmen en ook graag de gebouwen van binnen willen zien. De levende geschiedenis bruist je tegemoet! Uit deze contacten komen dikwijls nieuwe ideeën en waardevolle historische informatie voort.

Wie helpt ons van mei tot oktober belangstellenden te ontvangen en tegelijk op de Kerkberg, de Basiliek en de Mariakapel te passen? Bij vragen is er een informatiemap voor de Basiliekwacht beschikbaar en op de achtergrond zijn altijd ook de zusters paraat. U staat er dus niet alleen voor.
Op maandbasis zijn er gemiddeld 8 personen nodig. De eerste vrijwilligers hebben zich reeds aangemeld; wilt ook u eenmaal per maand anderhalf uur helpen? Dat stellen we zeer op prijs!

Informatie en opgave: Marlou Roeleveld-de Ligt, tel.: 06 - 33 92 9470, e-mail: famroeleveld@gmail.com of Zuster Pauline, Priorij Thabor, tel.: 0475 - 53 20 74 of m.pauline@priorijthabor.nl.

Gepubliceerd: 05 MEI 2022 - 12:33
Laatste update: 06 MEI 2022 - 11:01