Bart Klerken nieuwe dirigent van Wilhelmina Vlodrop

Bart Klerken nieuwe dirigent van Wilhelmina Vlodrop

Bart Klerken is de nieuwe dirigent van de gezamenlijke fanfares van Vlodrop en Maria Hoop. Hij neemt het dirigeerstokje over van Wil van Melick. 

Bart is geen onbekende voor beide verenigingen. Hij was in het verleden al dirigent van fanfare St. Paulus uit Maria Hoop. Vanaf het moment dat beide fanfares intensief met elkaar zijn gaan samenwerken, was Bart ook een van de twee dirigenten. In oktober 2019 nam hij afscheid, waarna Wil van Melick de muzikale leiding kreeg over beide korpsen.

Eind 2021 liet Wil weten voortaan graag als muzikant ín het korps muziek te willen maken en niet meer vóór het orkest te willen staan. Vrij snel daarna werd in Bart de nieuwe dirigent gevonden. Tijdens de eerste repetitie op 4 februari jl., stond voor alle muzikanten dus weer een vertrouwd gezicht op de bok.

Natuurlijk nemen wij niet ongemerkt afscheid van Wil! Op een nog te plannen datum zullen beide fanfares voor het laatst met hem een concert geven. Tot dat moment, zal hij samen met Bart nog de wekelijkse repetities leiden.

Gepubliceerd: 09 FEB 2022 - 16:32