Bakteam Roerdalen verrast kinderen met verjaardagstaart

Bakteam Roerdalen verrast kinderen met verjaardagstaart

Vanaf januari 2024 slaat het Bakteam Roerdalen aan het bakken. We stellen ons graag aan u voor en leggen uit wat het Bakteam Roerdalen is en voor wie zij bakken.

Foto: Freepik.com

Het Bakteam Roerdalen bestaat uit een aantal dames die graag bakken en die iets voor een ander willen doen. Belangeloos gaan zij tot maximaal vier taarten per maand bakken voor kinderen waarvan de ouders zelf niet voor een verjaardagstaart kunnen zorgen, gewoon omdat ze daar de middelen niet voor hebben. De taart (of cup cakes) komen in de kleur en met decoratie zoals gewenst. Het enige dat u hoeft te doen is, minimaal 14 dagen van tevoren, maar liefst eerder, het aanvraagformulier invullen. Helaas kunnen we (voorlopig) nog niet tegemoetkomen aan dieetwensen.

Als ouder/verzorger kun je de aanvraag doen via het aanvraagformulier op: https://forms.gle/BdgNz1Nw3JcLBxrX9.  U vult het formulier in en eventueel wordt gecontroleerd of u tot de doelgroep behoort. Wilt u eerst meer informatie, dan kunt u natuurlijk ook een e-mail sturen naar bakteamroerdalen@gmail.com.

Mocht u ook graag bakken, dan kunt u zich aansluiten bij het Bakteam Roerdalen. Hiervoor kunt u een e-mail sturen. Wij nodigen u dan graag uit. U hoeft geen professioneel banketbakker te zijn, maar wel een leuke hobbybakker. Als team kunnen we elkaar altijd helpen en ondersteunen.

Gepubliceerd: 10 FEB 2024 - 13:32
Laatste update: 12 FEB 2024 - 19:31