Alzheimer Café met als thema: fysiotherapie en dementie

Alzheimer Café met als thema: fysiotherapie en dementie

Het Alzheimer Café Roerdalen is een laagdrempelige bijeenkomst voor iedereen die te maken heeft met dementie en iedereen die hierin is geïnteresseerd en is een betrouwbare en gezellige setting, om elkaar over dementie te spreken.

Op donderdag 23 februari gaan we het hebben over het onderwerp fysiotherapie en dementie. Als mensen met dementie in beweging blijven is zorg in de thuissituatie langer mogelijk. Gastspreker is Pieter Burger, Geriatrisch fysiotherapeut.

De bijeenkomsten van Alzheimer Café Roerdalen vinden plaats elke derde donderdag van de maand in het Laco Feel Fit Center in Melick, Apollolaan 2, zaal Trefpunt Apollo.

Aanvang telkens om 19.30 uur; inloop vanaf 19.00 uur. Einde rond 21.30 uur. U bent van harte welkom, vrije entree, reserveren is niet nodig. Koffie/thee worden aangeboden door Alzheimer Café Roerdalen.

Wilt u graag meer informatie over de avonden of maandelijks ons persbericht ontvangen, dan kunt u een mail sturen naar alzheimercafe.roerdalen@alzheimervrijwilligers.nl. Wilt u ons steunen, dan kunt u uw bijdrage boeken op rekening NL13 RABO 0150 4254 81 t.n.v. Alzheimer Midden-Limburg.

Ook de Wensbus Roerdalen is beschikbaar voor bezoekers van Het Alzheimer Café Roerdalen. Een rit reserveren kan via de gebruikelijk werkwijze van de Wensbus. Kijk hiervoor op hun website https://wensbusroerdalen.nl/hoe-werkt-het. Neem minimaal één dag van te voren telefonisch contact op met nummer 06 - 40 58 58 69, van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur.

Gepubliceerd: 15 FEB 2023 - 19:07
Laatste update: 15 FEB 2023 - 19:21