Als jij het zelf met geen pen kunt (be)schrijven…

Als jij het zelf met geen pen kunt (be)schrijven…

RoerdalenNU.nl heeft de rubriek 'Ondernemer van de week' geopend. In deze serie presenteren ondernemers zich aan de hand van een redactioneel artikel (advertorial) aan de consument en geven ze informatie over hun activiteiten. In deze tweede aflevering staat Sylvia Beugelsdijk van tekstbureau PuntKomma uit Herkenbosch in de spotlights. 

Over jouw boekhouding maak jij je niet druk, die besteed je uit aan een boekhouder of accountant. Als je dak lekt, komt een dakdekker de lekkage dichten. Jouw auto laat je onderhouden en repareren in de garage. Allemaal heel logisch en normaal.

Focus op wat je leuk vindt
Want als ondernemer wil je je focussen op je werk. Huizen verkopen. Schilderen. Brood bakken. Dáár ben je goed in. Dat vind je leuk. Het levert energie op. En – niet onbelangrijk – het brengt geld in het laatje.

Grijze haren
Maar als je een tekst nodig hebt voor je website, social media of een flyer, dan ben je opeens een doe-het-zelver. Het moet even snel tussendoor. Oei, en dan staat er ook nog een fout in. Of oeps, je vergeet iets te posten op het moment suprème en laat het dan maar helemaal zitten. Gevolg: grijze haren.

Gemiste kans
En stel dat het jou tussen de soep en de aardappelen wél lukt een tekst te schrijven. Weet jij dan waar je op moet letten? Spreek jij de lezer aan? Leest de tekst lekker en is hij to-the-point? Of
is het overzicht ver te zoeken en val je in herhaling? Ai… Een gemiste kans dus.

Waarom moeilijk doen?
Besteed het schrijven van teksten gewoon uit aan Sylvia Beugelsdijk van tekstbureau PuntKomma uit Herkenbosch. Dan krijg je – zónder stress – goede teksten die écht gelezen worden. Hèhè... Check www.teksttotindepuntjes.nl  en kijk wat ze allemaal voor jou kan betekenen.

Informatie over de rubriek Ondernemer van de Week via redactie@roerdalennu.nl 

Gepubliceerd: 17 NOV 2022 - 08:06
Laatste update: 18 NOV 2022 - 08:56