Al bijna 100 griezelig versierde huizen in Monsterholt

Al bijna 100 griezelig versierde huizen in Monsterholt

Hoera! Bijna 100 griezelig versierde huizen in ons Monsterholt en er komen er nog elke dag bij! Ook versierd? Vergeet niet je adres door te geven op de Facebook-pagina Welkom in Monsterholt. Dan kunnen we jouw woning ook op het kaartje zetten.

Met zoveel versierde huizen kun je al prima op monsterjacht. Zo’n monsterjacht is nog toffer als je de speciale Monsterholt-Bingokaart meeneemt. Hoeveel griezels weet jij te vinden? Je vindt de bingokaart ook op de Facebook-pagina.

En dan? We maken net als vorig jaar twee speurtochten met leuke vragen die je ook vanaf deze pagina kunt downloaden. Het streven is deze tochten begin herfstvakantie klaar te hebben. Wanneer je de tochten loopt of fietst, mag je helemaal zelf weten!

Weekend 28, 29 en 30 oktober
We krijgen veel vragen over ‘het wanneer’? Monsterholt is geen afgebakend evenement, maar een feest dat we met alle inwoners samen maken. Zullen we afspreken dat we in het weekend van 28, 29 en 30 oktober écht uitpakken? Met snoepjes aan de deur (buiten zetten, niet aanbellen), met verkleed als griezel de tocht lopen en met alle andere leuke dingen die je samen met je buren verzint?

Gepubliceerd: 19 OKT 2022 - 16:04