Actie ‘Zon in de schoorsteen’ in Vlodrop

Actie ‘Zon in de schoorsteen’ in Vlodrop

Woensdag 24 november houdt de Zonnebloem afdeling Vlodrop wederom de actie ‘Zon in de schoorsteen’. De surprises zijn voor onze langdurige zieken, gehandicapten, hulpbehoevende ouderen en mensen die zich eenzaam voelen. 

Voor hen wil de Zonnebloem Afd. Vlodrop er zijn, vooral in deze donkere tijd van het jaar. De pakjes worden door Zwarte Pieten met de huifkar in het dorp rondgebracht en met een auto naar zorgcentra in de omgeving. Als u onze actie wilt ondersteunen, vragen wij u een surprise te maken die zowel voor een man als voor een vrouw geschikt is. Als richtlijn voor de surprise geven wij € 10,-- tot € 15,-- aan.

Uw pakje kunt u afgeven bij Gemma van Birgelen, Vronhovenstraat 2 op maandag 15 nov. of dinsdag 16 nov. van 9.00 tot 20.00 uur. Als u op beide dagen verhinderd bent, kunt u in overleg ook op andere dagen terecht. Dan wel even bellen: tel. 06-16984897.

U kunt deze actie ook steunen met een geldelijke bijdrage. Die bijdrage gebruiken wij om zelf een surprise te maken. Uw donatie kunt u overmaken op het bankrekeningnummer van de Zonnebloem Afd. Vlodrop NL37 RABO 0154 6040 03, onder vermelding van “Zon in de Schoorsteen”.

Meer informatie: fritsvbirgelen@gmail.com  of trees.vd.weijer@home.nl

 

Gepubliceerd: 22 OKT 2021 - 14:03