Aanmoedigingsprijs voor Postert Laef

Aanmoedigingsprijs voor Postert Laef

Zaterdag 3 december reikte stichting Natuurlijk! Postert tijdens de kerstmarkt in De Beuk haar jaarlijkse aanmoedigingsprijs, het Bleujend Bömke, uit aan een nieuw dorpsinitiatief. Dit jaar viel de keus op de organisatie van Postert Laef, die afgelopen zomer voor het eerst dit evenement organiseerde.

Zo waren er op vrijdagavond voor de jeugd een dj en Q-Music en op de zaterdagavond diverse coverbands. Het was een daverend succes en voor 2023 wordt alweer hard gewerkt aan een volgende editie. Het hele idee was ontstaan tijdens een avondje met vrienden, waaronder Leonie Fijten, Frank Schmitz, Marcel Smeets, Pasja Dresken, Marjolein Schmitz en Robert Deenen. Organiseren moet je leren. Zo waren ze aanvankelijk te laat met het aanvragen van een vergunning. Daarna gooide corona roet in het eten. Maar de aanhouder wint en in 2022 lukte het eindelijk dit evenement doorgang te laten vinden. Niet alleen een dikke proficiat voor het organiseren van dit evenement, maar ook voor de volharding en de voortzetting. Daarom is de prijs dik verdiend!

De prijswinnaars van het pepernoot raden zijn Noa Smeets uit Posterholt en de heer Beckers uit Montfort. Noa won het verzorgingspakket, gesponsord door de DA-drogist en de pot met pepernoten. De heer Beckers won het voederpakket voor de buitenvogels, gesponsord door Meijers Dierenspeciaalzaak.

Gepubliceerd: 08 DEC 2022 - 15:46