ZA 29 APR 2023 • 09:00 uur
Posterholt • Kasteel Aerwinkel

Natuurlijk Genieten

‘Natuurlijk Genieten’ bij Kasteel Aerwinkel

Een nieuw evenement in Roerdalen. Onder de noemer ‘Natuurlijk genieten’ zijn er zaterdag 29 april in en rond Kasteel Aerwinkel in Posterholt allerlei activiteiten waarbij natuurbeleving en duurzamer leven centraal staat.

Ga speuren naar vogels met een enthousiaste vogelkenner. Doe mee met een wildpluk/kruidenwandeling, een aromaworkshop, natuurcoaching met een onthaastende wandeling door een labyrinth, rondleidingen door de grote botanische tuin, didgeredoo-concerten en -workshops, wandelen “in het verhaal van de bijenkoningin” en voordrachten uit natuurcolumns door en van een bekende schrijfster. Voor kinderen is er de mogelijkheid om tipi’s te bouwen in het bos. En voor de kleintjes tot 8 jaar is er een mooi kindertheater. Kijk naar demonstraties bloemschikken en vilttechnieken. Luister naar tips van de energiecoaches van Roerdalen.

Het is een dagvullend, doorlopend programma met bijzondere activiteiten voor jong en oud. Geniet en ontspan tijdens alle activiteiten die allemaal kosteloos zijn deze dag. Maak dit mee en ontmoet mensen uit Roerdalen en omgeving die jullie meenemen in de verwondering van de natuur.

Aerwinkel is elk jaar in al zijn pracht in het voorjaar te bewonderen. Eind april zie je de bloeiende rododendrons, de lelietjes van dalen en hoe de vogels bezig zijn met een nestje te bouwen! Op het landgoed kun je altijd mooie ommetjes maken. Hier kun je de tijd nemen voor meer rust en natuurbeleving. Binnenkort komt er meer informatie over een speciale duurzame actie die we samen met Kwekerij Knippenberg-Eijkenboom gaan uitvoeren.

Noteer zaterdag 29 april in je agenda! Het evenement ‘Natuurlijk Genieten op Aerwinkel’ start om 9.00 uur en is om 18.00 uur afgelopen. Houd de berichten in de gaten op RoerdalenNU.nl. En op de website www.kasteelaerwinkel.nl

 

Gepubliceerd op: 31 MAA 2023