VR 26 APR 2024 • 20:00 uur
Posterholt • De Beuk

Koningsnacht: Fever of Life Altied Sjerp

Altied Sjerp: vrijdag 26 april in het Dörpshoes De Beuk in Posterholt

Deze band uit regio Roermond heeft sinds haar oprichting in 2005 nog steeds maar één doel: publiek herinneren aan de muziek uit de jaren ‘70 en ‘80. Nummers van onder andere Steely Dan, Status Quo, Ram Jam, The Rolling Stones, The Beatles en andere rockbands zijn het repertoire van Fever of Life.

De naam Fever of life is gekozen nadat frontman Lynyrd samen met zijn familie een oorlogsbegraafplaats en zagen op een grafsteen de tekst ‘fever of life’.

"Het is leuk om zulke jonge muzikanten deze muziek te horen maken", is een veelgehoord compliment tijdens de optredens. Met hun geboortedata nog net in de jaren tachtig is het repertoire inderdaad grotendeels samengesteld met platen uit vaders lp-collectie. En het kan niet anders of tussen deze Lp’s hebben ook veel live albums gezeten...

Inmiddels is de band ook een graag geziene gast op festivals, waar de muziekliefhebber zijn hart kan ophalen aan lekkere gitaarriffs en solo’s die ter plekke geïmproviseerd worden. Dat maakt een optreden altijd verrassend en 100% eerlijk. What you see, is what you get!

Wapenfeiten van de band zijn optredens met frontman en zanger Walter "Witte Waanzin" Nita en optredens met René Innemee & Band. "Dat deze mannen hun ervaring en muzikaliteit met ons delen is zowel een eer als een erkenning", aldus de band.

Een avond Fever of Life is terug naar de tijd van de gitaarriffs en solo's, maar ook momenten om mee te zingen en te dansen. Publieksparticipatie wordt verwacht!

FEVER OF LIFE is...

  • Lynyrd van Riet (zang, basgitaar, gitaar en fluit)
  • Geert Verheijden (gitaar, zang en keyboards)
  • Michel Thomassen (drums en percussie)
  • Joep Leijendeckers (zang en gitaar).

Koop tijdig uw kaarten. Het kan zomaar snel uitverkocht zijn. Kaarten: € 6,- voorverkoop, € 8,- aan de kassa. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.altiedsjerp.nl en bij Auto Bustin en eetcafé Liebes in Posterholt.

Gepubliceerd op: 11 APR 2024