WO 24 AUG 2022 • 10:30 uur
Montfort • 't Sweeltje

Bewegen in het water

Lekker bewegen is gezond, geeft energie en maakt gelukkig. Zeker als je wat ouder wordt, is het belangrijk om actief te blijven. In Montfort kun je deze zomer aan een leuke nieuwe activiteit deelnemen: bewegen in water. Op een mooie locatie: zwembad ’t Sweeltje. Voor zwemmers en niet-zwemmers.

In of buiten het water
Susanne Hendrix-Janssen van Therapiecentrum Montfort weet alles van goed bewegen. Zij verzorgt de les en bij haar bent u in goede handen. Als in het water meedoen voor u niet lukt, kunt u gewoon vanaf ‘de kant’ deelnemen. U hoeft niet te kunnen zwemmen. Het water is niet verwarmd.

Iedere woensdagochtend in augustus
U bent welkom op woensdagochtend van 10.30 – 11.30 uur. U kunt vanaf 10.15 uur binnenlopen om u om te kleden. De lesdagen zijn 10, 17, 24 en 31 augustus. De les gaat door als er minimaal tien deelnemers zijn. Voor een kleine bijdrage heeft u een leuke en sportieve ochtend. Na afloop kunt u samen met de andere deelnemers koffie of thee drinken.

Meedoen?
Als u mee wilt doen, kunt u bellen met 0475 – 541750. Of een mailtje sturen naar meedoen@sweeltje.nl.  U kunt tijdens de eerste les een strippenkaart kopen voor de probeerprijs van 17,50 euro. U kunt dan alle woensdagen (5x) meedoen. Losse deelname kost 4,50 euro per keer. Dit is inclusief koffie/thee.

Tot ziens op ’t Sweeltje,

Gepubliceerd op: 28 JUL 2022